Tietoa alueista

Tietoa alueista

Alicante

Sijaintinsa ansiosta Alicante on tärkeä satamakaupunki. Alicantesta pääsee lautta yhteyksin mm. Mallorcalle ja Ibizalle. Alicantessa sijaitsee myös rautatieasema ”Alicant Terminal”, josta pääsee matkustelemaan pitkin Espanjaa.

Kohteita alueella: 0

Benidorm

Benidorm on perinteinen merenranta kaupunki, jossa on helppo nauttia rennosta elämästä. Benidormiin Suomesta pääsee kätevästi suoralla lennolla Alicanteen, josta Benidormiin on 55 km matkaa.

Kohteita alueella: 1

Ciudad Quesada / Benijófar

Lisää tietoa tulossa myöhemmin.

Kohteita alueella: 5

Gartagena

Cartagena on perinteinen espanjalainen kaupunki. Cartagena on yliopisto kaupunki, jossa asuu yli 200 000 asukasta. Täältä löydät useita nähtävyyksiä ja historiallisia kohteita. Täältä löytyy tunnelmallinen vanha kaupunki, joka on suojattu muurein. Suurin linnoituksista on nimeltään San Felipe, ja sen korkeimmalta kohdalta aukeavat huikeat maisemat. Vanha kaupunki on kätevän kokoinen, sillä siellä pärjää kävellen. Cartagenan linnoitukset ja vanhan kaupungin monumentit ovat valittu UNESCO:n maailmanperintökohteiksi.

Kohteita alueella: 0

Guardamar

Metsät ja dyynit ja rannat tekevät Guardamarista paratiisin, jossa on jokaiselle jotakin. Guardamar sijaitsee Santa Polan ja Torreviejan välissä, noin 4o minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Myös julkinen liikenne lentokentältä toimii hyvin.

Kohteita alueella: 0

Orihuela Costa

Rannikko alue Orihuela Costa on täydellinen niille, jotka arvostavat laadukkaita kiinteistöjä, aurinkoisia rantoja sekä aktiivista elämäntapaa. Kuten muuallakin Costa Blancan alueella täällä on Välimeren ilmasto, joka mahdollistaa auringosta nauttimisen ympärivuoden.

Kohteita alueella: 3

Santa Pola

Santa-Pola on Costa Blancalle tyypillisesti rantaparatiisi, jossa on pitkiä hiekkarantoja. Monet rannoista sijaitsevat lisäksi lähellä keskustaa, joten liikkuminen Santa-Polassa onnistuu monesti myös kävellen. Rannoista Playa Levantelle on myönnetty Blue Flag-status. Santa-Pola soveltuu mainiosti myös vesiurheilun ystäville. Olosuhteet ovat ihanteelliset purjelautailuun, purjehdukseen, melontaan, laitesukellukseen sekä snorklaukseen.

Kohteita alueella: 0

Torrevieja

Torrevieja on entinen kalastajakylä, joka soveltuu niin lapsiperheille kuin ikäihmisille. Torreviejassa asuu vakituisesti noin 100000 ihmistä. Nimensä Torrevieja on saanut vartiotornista ( torre ( torni) vieja (vanha)), joka on vanha 1800-luvulta peräisin oleva vahtitorni. Ilmasto Torreviejassa on Suomalaisille läpi vuoden sopiva. Talviaikanakin aurinko paistaa usein ja lämpötila pysyy yli 15 asteessa päivisin. Kesäisin kuumimpaan aikaan tuuli mereltä raikastaa ilmaa.

Kohteita alueella: 4