Ciudad Quesada / Benijófar

Ciudad Quesada / Benijófar

Ovat Costa Blancan alueella Alicanten maakunnassa sijaitsevia kuntia Alicanten lentokentällä ajaa vain reilun 30 minuuttia. Alicanten kentälle pääsee suoraan Helsingistä Norwegianin, Finnairin sekä Ryanairin lennoilla. Julkinen liikenne kentältä toimii hyvin, myös taksin kentältä saa kohtuullisen hintaan.

Ilmasto Quesadassa ja Benijófarissa on ihanteellinen. Aurinko paistaa suurimman osan vuodesta ja sade päiviä on vain satunnaisesti. Talvikaudellakin lämpötila pysyttelee päivisin + 17 asteen tuntumassa. Kesäisin voi nauttia takuuvarmasta auringosta.

Quesada sekä Benijófar ovat rauhallisia asuinalueita, joissa voit nauttia espanjalaisesta tunnelmasta. Uusissa asuinalueissa on laadukkaat ja monipuoliset yhteisö alueet uima-altaineen. Kaikki palvelut ravintolat, kaupat ja ostos mahdollisuudet löytyvät läheltä.

Harrastus mahdollisuuksia löytyy hyvin. Golf kentät ovat vain pienen ajomatkan päässä. Pyöräily ja lenkkeily kauniissa maisemissa houkuttelee. Myös sisäliikunta mahdollisuuksia löytyy hyvin.


Kohteet alueella