Gartagena

Gartagena

Cartagena on Murcian itsehallinto alueella sijaitseva kaupunki, joka on perustettu jo vuonna 1533. Cartagena on perinteinen espanjalainen kaupunki. Cartagena on yliopisto kaupunki, jossa asuu yli 200 000 asukasta. Täältä löydät useita nähtävyyksiä ja historiallisia kohteita. Täältä löytyy tunnelmallinen vanha kaupunki, joka on suojattu muurein. Suurin linnoituksista on nimeltään San Felipe, ja sen korkeimmalta kohdalta aukeavat huikeat maisemat. Vanha kaupunki on kätevän kokoinen, sillä siellä pärjää kävellen. Cartagenan linnoitukset ja vanhan kaupungin monumentit ovat valittu UNESCO:n maailmanperintökohteiksi.

Cartagenasta löytyy myös huikeita rantoja kuten La Boquilla ja Manzanillon. Gartagena on täydellinen kohde hankkia kiinteistö, jos nautit niin ranta- kuin kaupunkielämästä.

Cartagenan lähin lentokenttä sijaitsee vain 35 km päässä Murciassa (San Javier), mutta tällä hetkellä sinne ei ole Helsingistä suoria lentoja. Kätevimmin sinne pääsee suoralla lennolla Helsingistä Alicanteen, josta matkaa Cartagenaan on noin 135 km. Myös linja-autolla pääsee kohtuu hinnalla Alicanten kentältä kohti Cartagenaa.

Ilmasto Cartagenassa on välimerellisen lempeä. Aurinkopäiviä vuodessa on yli 320 ja lämpöä riittää myös talvikaudella. Talvikaudellakaan lämpötila ei yleensä päivisin laske alle 17 asteen. Täällä voit ympäri vuoden nauttia ulkoilusta ihanassa merellisessä ympäristössä.


Kohteet alueella

Ei kohteita alueella